тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Нарада старших тренерів та методистів спортивних відділень 20.02.2024

Нарада старших тренерів та методистів спортивних відділень 20.02.2024
20 листопада 2024 року відбулась чергова тренерська нарада викладачів зі спорту та методистів спортивних відділень Харківського фахового коледжу спорту.
На початку засідання слово взяв заступник директора з навчальної роботи Сергій СУХАРЕВ. Він довів до відома присутніх про готовність тренерського складу колективу до цьогорічної атестації. Наголосив на важливих моментах, на які треба звернути увагу.
Наступним слово взяв методист зі спорту Олександр ІГНАТКИН, який зачитав присутнім наказ Міністерства молоді та спорту України щодо рейтингу закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю зі специфічними умовами навчання за 2023 рік, згідно з яким Харківський фаховий коледж спорту, попри вкрай непрості умови праці, посів почесне 3 місце. Також були обговоренні найближчі змагання, в яких братимуть участь вихованці ХФКС.
Наостанок слово взяв директор ХФКС Ігор ПРИХОДЬКО, який подякував всьому колективу коледжу за сумлінну працю, яка привела заклад до високих результатів.
Також Ігор Вікторович довів до відома присутніх організаційні моменти подальшої роботи закладу в сучасних реаліях та звернув увагу на деякі організаційні моменти.
Невпинно дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість продовжувати роботу.
Тримаємо освітній фронт.
Разом до перемоги!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"