тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Нагородження з нагоди Дня працівника освіти

Нагородження з нагоди Дня працівника освіти
30 листопада 2023 року відбулось урочисте привітання працівників ХФКС з нагоди Дня працівника освіти.
Привітати колектив ХФКС завітали Грицьков Євген - радник Голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко та Ігор Захарченко - депутат обласної ради, заступник Директора Департамента Культури і туризму ХОВА.
Взявши слово Євген Володимирович передав привітання від Голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко та від всього депутатського корпусу.
Під час урочистостей, за сумлінну працю, вагомі результати у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти були нагородженні методистка спортивного відділення ХФКС Сова Марія та старший вчитель зі спорту відділення академічного веслування Vitaliy Pashkov!
Під час свого виступу долучився до привітань і Ігор Захарченко, побажавши присутнім здоров'я та натхнення. Також зазначив, що завжди підтримував спорт і сам ним активно займається, тому бажає колективу якнайшвидше повернутись до тренувань у звичному режимі.
Також під час заходу директору коледжу Игорь Приходько була вручена почесна відзнака Харківської обласної ради "Слобожанська слава".
Взявши слово Ігор Вікторович насамперед подякував та зазначив, що це спільна нагорода всього колективу ХФКС, який працює в сучасних непростих умовах, щоб продовжувати виховувати спортсменів, які будуть гідно представляти наше місто та нашу країну на міжнародному рівні.
Разом до перемоги!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"