тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

НАДАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯМ ВСТУПНИКАМ 2023 року

НАДАННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯМ ВСТУПНИКАМ 2023 року

Відповідно до Протоколу № 9 від 09.08.2023 року засідання Приймальної комісії Харківського фахового коледжу спорту прийняла рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця регіонального замовлення вступників, які перебувають на найвищих позиціях Рейтингового списку. Формування списків рекомендованих до зарахування вступників відбувається у межах обсягу регіонального замовлення. 

Приймальна комісія прийняла рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця регіонального замовлення в один етап.

Список рекомендованих для зарахування до ХФКС на місця регіонального замовлення складається з 40 (сорока) вступників (список додається).

Список рекомендованих для зарахування за кошти фізичних та юридичних осіб складається з 6 (шести) осіб (список додається).

Списки рекомендованих до зарахування будуть оновлюватися після виконання/невиконання вступниками вимог для зарахування на навчання з урахуванням їх черговості в рейтинговому списку вступників.

Вступники, які отримали рекомендації, повинні виконати вимоги до зарахування на місця регіонального замовлення до 12.00 год. 18 серпня 2023 року.

Підставою для зарахування особи на навчання є підтвердження вибору місця навчання та укладення договору про надання освітніх послуг між Коледжем та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

Вступники повинні найближчим часом підтвердити вибір одного місця навчання в електронному кабінеті з накладанням кваліфікованого електронного підпису.

Юрисконсульт Коледжу, проводить роботу з укладення договору про надання освітніх послуг між Коледжем та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"