тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Міжнародне науково-педагогічне дистанційне стажування

Міжнародне науково-педагогічне дистанційне стажування
 «Європейська ліга професійного розвитку» (ELPD) разом з Університетом Collegium Civitas (м. Варшава, Польща) організовує міжнародне науково-педагогічне дистанційне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО I-IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.

Тема стажування: «Інтернаціоналізація освіти. Нові та інноваційні методи навчання. Реалізація міжнародних освітніх проектів у фінансовій перспективі ЄС».

Дати проведення: 19 червня – 28 липня 2023 року.

Метою стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

Команда ELPD за підтримки Центру польської освіти підготувала цікаву та насичену програму онлайн-стажування.

Університетом Collegium Civitas кожному учаснику стажування видається сертифікат про проходження стажування тривалістю 180 годин (6 кредитів).

Детальна інформація щодо участі та вартості стажування за тел.: +38063 333 9152 або на сайті https://elpd.com.ua/stazhuvannya-civitas

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"