тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Міжнародна освітня конференція Подяки.

Міжнародна освітня конференція Подяки.
14 липня 2023 р. заступник директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА та колектив виховної частини взяли участь у Міжнародній освітній конференції Подяки, яка проходила у м. Варшава (Польща) у рамках мережі Українських Освітніх Хабів за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).
Організаторами заходу виступили: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Асоціація інноваційної та цифрової освіти.
Свої презентації під час події представили: Представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), представники Міністерств освіти і науки України та Польщі, представник Посольства України у Польщі, представник мерії м. Варшава (Польща).
Багато цікавої інформації було також презентовано під час панельних дискусій з українськими вчителями, які брали участь у проєкті щодо карʼєрних можливостей для українських освітян у Польщі, а також з українськими підлітками та їхніми батьками про освіту у Польщі. Також було презентовано досягнення проєкту. Емоційними були виступи донорів Українського освітнього хабу: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міжнародний Вишеградський фонд, Фонд «Делойт», Центральноєвропейська ініціатива, дискусія з міжнародними фондами та представниками польської влади щодо подальших планів та перспектив підтримки біженців з України у Польщі.
Дуже важливо і приємно, що українське учнівство, яке вимушено було мігрувати за межі України через війну, знайшли прихисток, допомогу і можливості для навчання та розвитку у багатьох європейських державах, серед яких Польща – безумовний лідер. Дуже тішимося, що влада країни прикладає колосальних зусиль не тільки для більш комфортної та швидкої інтеграції українців у новий соціум іноземної країни, а й створює умови для того, щоб українськи діти не втрачали національної самоідентифікації, памʼятали про своє українське коріння, свою історію, свою самобутність.
Дякуємо, Польща!
Все буде Україна!
Перемога за нами!
Українській освіті – бути!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"