тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«МИ – ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ!»

«МИ – ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ!»

Кожного другого вівторку лютого світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету. Завдяки ініціативі компанії «Microsoft Україна» ця ініціатива активно поширюється й у нашій країні. Ця організація є засновником веб-ресурсу «Он-ляндія – безпека дітей в Україні».

Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку юної особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано й досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. Знання цих небезпек дозволить їх уникнути.

Так, з метою розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, мотивувати поширювати цю інформацію в учнівському середовищі, розвивати уважність та спостережливість вихователем Айдембековою О.М. для учнів 9-11-х класів була проведена година спілкування «Безпечний інтернет та соціальні мережі». Вихованці разом з педагогом обговорювали такі важливі питання, як: виготовлення, розповсюдження та використання матеріалів зі сценами насильства; наполегливе чіпляння в мережі, розмови на теми інтиму, насильства, «зваблення»; показ невідповідних віку, нелегальних та шкідливих матеріалів, що впливають на психіку, приводять до фізичної шкоди; переслідування і залякування та багато інших. Під час заходу учні дізналися про те, як залишатися в безпеці при використанні соціальних мереж, як створювати та підтримувати позитивну репутацію в мережі, дослідили позитивні й негативні наслідки користування інтернетом, засвоїли правила безпечної роботи в мережі.

Інтернет – це ще одна сторіночка у розвитку людства, яку ми з часом перегорнемо як і всі інші. Будьмо уважними, пильними і обізнаними, щоб не було болісно та соромно за наші вчинки online!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"