тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Методичний онлайн-тренінг для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, закладів фахової передвищої освіти

Методичний онлайн-тренінг для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, закладів фахової передвищої освіти
Міністерство освіти і науки України в межах співпраці з Громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» щодо впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» інформує про ініціативу «Стаємо сильнішими разом!», що покликана допомогти дітям, які постраждали від війни.
Ініціатива спрямована на вчителів, керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів, працівників органів управління освітою територіальних громад та реалізується в партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України. Ініціатива розрахована на два роки.
У межах Ініціативи розроблено курс для освітян «Стаємо сильнішими разом!» про ненасильницьку комунікацію, розвиток толерантності, інтеграцію дітей ВПО, а також створення сприятливої атмосфери в класі за допомогою інструментів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини.
Проєкт DECIDE організовує методичний онлайн-тренінг для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, закладів фахової передвищої освіти на тему «Використання ресурсів ОДГ/ОПЛ задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни».
Метою проведення методичного онлайн-тренінгу є підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників вищої / фахової передвищої освіти з методики використання ресурсів ОДГ/ОПЛ задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни, а також розроблення програм з ОДГ/ОПЛ для впровадження в закладах вищої / фахової передвищої освіти.
У разі успішного проходження навчання учасники методичного тренінгу отримають сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 45 годин (1,5 кредита ЄКТС).
Дати проведення методичного онлайн-тренінгу:
8–12 квітня 2024 р. (група №1);
15–19 квітня 2024 р. (група №2).
Реєстрація на участь у методичному онлайн-тренінгу здійснюється за покликанням: http://surl.li/rsckp.
Кінцевий термін реєстрації – 1 квітня 2024 р.. Програма методичного тренінгу буде надіслана додатково на електронні пошти учасникам.
Відповідальна особа за організацію тренінгу – Грищенко Анна, національна експертка Проєкту DECIDE, координаторка Ініціативи «Стаємо сильнішими разом!». Контактний телефон: (096)1338929, електронна адреса: info@decide.in.ua.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"