тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Методичне об’єднання вчителів математики, фізики та інформатики ХФКС 25.10.2023

Методичне об’єднання вчителів математики, фізики та інформатики ХФКС 25.10.2023
25 жовтня 2023 року в онлайн форматі з використанням відеоконференції ZOOM було проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів математики, фізики та інформатики ХФКС під керівництвом голови методичного об’єднання – вчителя фізики та астрономії Юлії КАРПЕНКО. Усі присутні взяли активну участь в обговоренні питань тематичного методичного засідання «Підвищення пізнавальної активності школярів коледжу спортивного профілю в умовах воєнного часу», яке було проведено відповідно до порядку денного:
Онлайн олімпіади у 2023-2024 н.р. як засіб підвищення пізнавальної активності учнів до вивчення математики, фізики, інформатики. Використання платформ «На урок», «Всеосвіта» (Доповідач КАРПЕНКО Юлія)
Домашнє завдання як засіб мотивації пізнавальної активності учнів під час вивчення математики. (Доповідач КОНОРЄЗОВА Олена)
Інтеграція не засвоєного матеріалу за попередні роки у програму нового навчального року з математики. (Доповідач МИРОШНИЧЕНКО Тетяна)
Підготовка вчителів до атестації. План підготовки та необхідні документи. (Доповідачі: вчителі)
В рамках засідання вчителі дійшли висновку, що необхідно задавати домашні завдання відповідно до рівня знань, враховувати особливості навчання кожної дитини, використовувати засоби дистанційного та інтерактивного навчання для покращення якості освітнього процесу, впроваджувати проведення онлайн олімпіад з предметів для підвищення пізнавальної активності школярів. Для цього скористатись платформами «На урок», «Всеосвіта».

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"