тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Меморандум співпраці з НЮУ

Меморандум співпраці з НЮУ
03.04.2024 року ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолій Гетьман, та директор Харківського фахового коледжу спорту Ігор Приходько, підписали меморандум про співпрацю.
Меморандум відкриває нові перспективи для розвитку фізичної культури та спорту серед студентів та співробітників обох навчальних закладів.
Мета меморандуму: популяризація здорового способу життя серед населення, фізичної активності, любові до спорту незалежно від рівня підготовки, підвищення інтересу здобувачів освіти до здорового способу життя, створення сприятливих умов для органічного поєднання в освітньому процесі навчальної та тренувальної діяльності.
Також заклади планують створювати сприятливі умови для органічного поєднання навчальної та тренувальної діяльності здобувачів освіти.
Завдяки цій співпраці студенти отримають можливість брати участь у різноманітних спортивних заходах, кваліфіковані поради та підтримку від досвідчених тренерів та викладачів, а також забезпечення необхідним спортивним обладнанням та інфраструктурою.
Впевненні, що такий підхід стимулюватиме розвиток спортивних талантів та підвищуватиме інтерес до занять спортом, здорового способу життя та розвитку спортивних цінностей серед університетської спільноти.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"