тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Матч дружби: Україна – Польща.

Матч дружби: Україна – Польща.
Сьогодні, коли ЗСУ героїчно боронять незалежність і територіальну цілісність нашої держави, спортсмени України прикладають максимальних зусиль для підтримки іміджу Батьківщини на світовому рівні, популяризації України на міжнародній арені.

Республіка Польща – одна з європейських країн, яка чи не найбільше підтримує український народ, висловлюючи слова солідарності, рішуче засуджуючи напад на Україну, руйнування європейського порядку та порушення фундаментальних цінностей.

Так, саме у Польщі вихованці Харківський фаховий коледж спорту отримали можливість під час труднощів військового стану навчатися і, що дуже важливо, тренуватися, підтримуючи і шліфуючи свою спортивну підготовку.

2 серпня 2023 р. у місцевості Писарзова (Pisarzowa, Poland), розташованій у Малопольському воєводстві, що біля підніжжя Лососинського хребта, на стадіоні LKS Olimpia відбувся дружній поєдинок – товариській футбольний матч між командами України (вихованці коледжу) і Польщі. Проведення заходу стало можливим за підтримки Гуманітарний центр «Акварена» м. Харків і благодійної організації «Фонд Віталія Данілова», місією якого є сприяння соціальному та гуманітарному розвитку Харківщини та України вцілому через всебічну підтримку спортивних та соціальних ініціатив, а також впровадження міжнародних проєктів, що закріплюють позитивний імідж міста та країни за її межами.

Під час яскравої спортивної події учасники і організатори передали вітання і слова підбадьорення вихованцям і всій спортивній родині Харківського фахового коледжу спорту. Сподіваємося, це додасть нам всім енергії та віри у найкраще!
Щиро дякуємо польській громаді за відкритість і допомогу у реалізації значної кількості спортивних проєктів! Дякуємо Prezes Zarządu Stowarzyszenia Kultury Fizycznej Football Challenge Konstanty Tkacz / Костянтин Ткач! Сподіваємося на тривалу, амбітну, результативну спортивну і творчу співпрацю!
Все буде спорт! Все буде Україна!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"