тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ХФКС: ОБ’ЄДНАЛИСЯ ДОВКОЛА ІСТОРІЙ ПРО ГІДНІСТЬ! (Global Dignity Day)

ХФКС: ОБ’ЄДНАЛИСЯ ДОВКОЛА ІСТОРІЙ ПРО ГІДНІСТЬ! (Global Dignity Day)

Всесвітній день гідності (Global Dignity Day) – це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проєкт, мета якого – спонукати молодь, учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.

Харківський фаховий коледж спорту вже традиційно долучився до громадської ініціативи – участі у Всесвітньому Дні Гідності. Заклад отримав офіційний сертифікат участі та креативний перекидний настінний календар «Місія – радість: СЕЕН 365. Повертаємо радість у життя і в освіту», спеціально створений за сприяння Громадянської служби миру – GIZ Україна, Amnesty International в Україні та у творчій співпраці з Фондом розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової. Координаторка заходів у коледжі – заступник директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА.

Хвиля дискусійних уроків Усесвітнього Дня Гідності 2021 відбулася завдяки зусиллям команди і спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine (https://www.edcamp.ua), спільно з ініціативою #ЩедрийВівторок, яка реалізується Zagoriy Foundation, за сприяння всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України й Офісом освітнього омбудсмена України. У ХФКС низку заходів, приурочених цьому дню, провели педагог-організатор Валентина ТРУБАЧОВА, вихователі Зоя АМЕЛІНА, Ліна ЧЕГЛОКОВА,

Говорячи про гідність, ми маємо на увазі й повагу, й самоповагу, й пошану, й рівне ставлення, сприйняття інших людей та нас самих такими, якими ми є. Насамперед, ми говоримо про повагу до себе та про неможливість бути приниженим у власних очах. Якщо ми розуміємо, що ми варті чогось, що ми рівні з іншими, то ми відчуваємо себе гідними. Тоді ми поважаємо й себе, й інших.

Будьмо гідними!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"