тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Харківський фаховий коледж спорту – учасник програми «Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти»

Харківський фаховий коледж спорту – учасник програми «Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти»

Станом на 30.06.2023 ХФКС офіційно отримує статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education» із відповідним присвоєним номером UA-DGTfE-06-23-00682. Навчання педагогічного колективу відбулося у межах програми «Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України та компанії «Google Україна».

Заклади освіти, педагогічні колективи яких успішно завершили навчання за програмою з показником понад 50% від загальної кількості працівників, отримують спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми «Google for Education». Тож наш коледж має, чим пишатися!

Програма «Цифрові інструменти Google для освіти» передбачає навчання та підвищення кваліфікації для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти на базовій тренінговій платформі Академія цифрового розвитку і охоплює 3 рівні:

  • базовий: передбачає роботу з мобільними пристроями;
  • середній: базується на роботі із вебпереглядачем «Google Chrome» частково з мобільних пристроїв, частково з персонального компʼютера;
  • поглиблений: передбачає роботу з Chrombook або персональним комп’ютером, ноутбуком з операційною системою «Chrome OS Flex».

Тренінги навчають максимально використовувати технічні можливості телефонів і компʼютерів Chromebook.

Вітаємо колег за активну участь у проєкті!



 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"