тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Дорогі, милі, єдині, кохані, рідні, незрівнянні, надійні і найкращі - всі вітання для Вас!

Дорогі, милі, єдині, кохані, рідні, незрівнянні, надійні і найкращі  - всі вітання для Вас!

       З першими кроками весни, появою тендітних пролісків приходить чудовий і радісний день 8 Березня. Жінка – вічний храм кохання і добра, надійний оберіг родинного спокою і затишку.
       Мама … Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть воно у собі. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність.
       У ХФКС вже традиційно вихованці суто чоловічого відділення футболу вітають усіх мам зі святом Весни! Знайте, наші дорогенькі матусі, ви нам потрібні завжди, ми постійно потребуємо вашої любові і допомоги! Отож, будьте завжди як Весна: ніжні, милі, ласкаві, а головне – здорові.
      Для нас, чоловіків, весна по-справжньому настає лише тоді, коли ви усміхаєтесь від ніжності і кохання. Це ви даєте нам життя і додаєте до нього наснаги. Це ви надихаєте нас на звершення і перемоги. І тільки ви даруєте нам віру, надію і любов.
      Ми хочемо радіти життю і радувати життям вас, дорогі бабусі, мами, дружини, сестри, доньки, внучки, кохані, подруги і колеги.
      Ми бажаємо вам жіночого щастя, гарної долі і багато квітів. А разом з весняними квітами для усіх нас в Україні нехай розквітає мир!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"