тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Футбол. Додому на свята: і як би не було нам добре на чужині, а серце мріє лиш про дім …

Футбол. Додому на свята: і як би не було нам добре на чужині, а серце мріє лиш про дім …

Україна наразі продовжує потерпати від військової агресії країни-терориста росії. Рашистські потвори вже понад 10 місяців не дають спокою та можливості спокійно жити всьому українському народові. Особливо потерпають від навали наші жінки, старики, діти.

Але Україна – це дійсно країна нескорених! Поки славні ЗСУ героїчно боронять терени нашої держави, педагоги та всі небайдужі боронять освіту наших дітей.

Так, за підтримки Благодійного фонду Віталія Данілова та особистих зусиль адміністрації і тренерського складу вихованці-спортсмени відділення футболу Харківського фахового коледжу спорту перебувають сьогодні у Народному спортивному клубі «Лучник-Живець» у місті Живець південної Польщі. Уряд Польщі та президент клубу пан Ян Лях, бургамістр міста Антоні Шлагор надають колосальну підтримку нашим спортсменам. Діти мають можливість навчатися і, що дуже важливо для спортсменів, продовжувати якісно тренуватися!


Проте наближаються новорічні свята, канікули і наші вихованці повернулися додому, щоб зустрітися зі своїми родинами та близькими, провести разом свята. Довгий та важкий шлях з Польщі до Харкова допомогли подолати виховательки ХФКС Олеся ЖУК та Олена БУТЕНКО, які тепло зустріли діток у місті Київ і супроводжували їх до рідних домівок. Стомлені, але щасливі разом повернулися до рідного міста!

Дружня спільнота ХФКС – це справді родина, де немає «своїх» чи «чужих» – тільки НАШІ: діти, педагоги, співробітники. Спільні проблеми та спільні перемоги! Тільки так, разом, гуртом МИ ВИСТОЇМО і дочекаємося НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!

Все буде Україна!

Боремося сьогодні за наше незалежне щасливе завтра!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"