тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ДЕРЖАВНІ ІСПИТИ

ДЕРЖАВНІ ІСПИТИ

Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Ця прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові. Студентські роки – це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов. Студентство – це відмінний шанс побачити світ, приєднавшись до однієї з численних програм обміну, це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі, довгі роки.


Студентське життя приносить багато радості. «Від сесії до сесії живуть студенти весело». А скільки всього ще доведеться пережити! Це записки на лекціях і посиденьки на підвіконні або в їдальні, це студентська весна, це нові люди, це невимовна радість, коли виходиш із аудиторії, махаєш заліковою та стрибаєш від щастя. Немає на світі нікого, щасливішого від студентів, це особливий стан душі, це вічна весна, сонце, любов, це найчудовіший час у житті.

Студентське життя – це коли готуєшся до пари цілу ніч, а потім у найвідповідальніший момент засинаєш. Студентське життя – це коли ходиш у кіно винятково «у студентський день», тому, що два квитки за ціною одного. Студентське життя – це те, що згадуєш і смієшся до сліз.

Ось і закінчився ще один навчальний рік у Харківському державному вищому училищі фізичної культури № 1, студенти складають державні іспити. Пройшов перший комплексний державний іспит: «Теорія та методика фізичної культури і загальної теорії спорту та її прикладних аспектів». Позаду хвилювання та стурбованість за свої відповіді.

Особливо відзначені усіма членами Державної екзаменаційної комісії вичерпні відповіді на екзаменаційні білети студентами, які отримали 100 балів: 

  • Федіна Марта - Заслужений майстер спорту України з синхронного плавання;

  • Ромасюк Софія - кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики;

  • Кукса Влад - кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики; 

  • Дрюк Анастасія – кандидат у майстри спорту України з вільної боротьби. 

Решта студентів склали Державний кваліфікаційний іспит на:

  • «відмінно» - 57,6 %

  • «добре» - 27,3 %

  • «задовільно» - 15,2 %.

Бажаємо подальших успіхів!


 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"