тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету
Щороку у другий вівторок лютого у багатьох країнах світу відзначають
Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії у 2004 році. Цього дня проводяться різноманітні конференції, круглі столи, “прямі лінії” за участю експертів, спрямовані на популяризацію механізмів безпечної роботи в мережі, обговорюються питання інтернет-етики, загроз протизаконного контенту, а також ведуться дискусії та діалоги з пошуку компромісу між ефективністю та безпечністю використання інтернету.
З цього приводу 6 лютого 2024 р. у ХФКС під керівництвом практичного психолога закладу Людмили ШЕВЧЕНКО за допомогою сервісу зв’язку Google Meet було проведено тематичну годину психолога: «Безпечний інтернет: як уникнути неприємностей у мережі».
Мета заходу:
- розширити та поглибити знання про безпечний інтернет та соціальні мережі, сприяти обізнаності здобувачів освіти про небезпеки, які існують в інтернеті та соціальних мережах та про шляхи їх подолання;
- мотивувати поширенню корисної інформації у своєму середовищі, розвивати уважність та спостережливість;
- визначити позитивний і негативний вплив інтернету на підлітків, шляхи попередження негативного впливу роботи в інтернеті, ознайомитись із пам’яткою про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».
Цей день в календарі служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"