тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Благодійна допомога

Благодійна допомога

Сьогодні на теренах нашої країни йде війна, гинуть невинні люди, мільйони змушені покинути Батьківщину, щоб захистити своє життя та життя своїх близьких. Невиправданим тягарем це лихо лягло на плечі нас, дорослих. Жахливою реальністю це стало для наших дітей.

Слова підтримки летять до нас із багатьох країн світу. Уся світова європейська спільнота вболіває за нас! Увесь світ дивиться на те, як героїчно боронять свої землі український народ і українська армія. І не просто дивиться, а всебічно допомагає українським громадянам – обладнанням, фінансами, невичерпною турботою про тих, хто змушений був полишити свої домівки.

 

Незважаючи на край складні умови, обстріли та перебої з електропостачанням, наш заклад продовжує освітній і тренувальний процеси. Вчителі зі спорту, педагоги загальноосвітнього циклу підготовки, методисти, вихователі коледжу продовжують постійно перебувати на зв’язку з вихованцями. Всупереч всім обставинам, наші спортсмени продовжують тренуватися і гідно представляти наш заклад на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Спортивна спільнота ХФКС прикладає надзусилля для збереження спортивного потенціалу регіону та країни.

Адміністрація, педагогічний колектив, вихованці та батьківська громадськість Харківського фахового коледжу спорту висловлюють найщирішу вдячність колишнім співробітникам закладу, викладачкам Олені СЛОНОВІЙ та Ірині МАЦИШИНІЙ за надану матеріальну допомогу! Сьогодні, мешкаючи у Німеччині і працюючи у системі освіти, вони приклали зусилля і знайшли можливість відправити фінансову допомогу у рідний Харків, у заклад освіти, теплі спогади про який досі зберігають у серці. Отримана допомога дозволить закупити спортивний інвентар для наших вихованців

Не втрачаймо духу, яким зараз захоплюється весь світ!

Все буде спорт! Все буде Україна!

Разом до перемоги!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"