тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«Атестація педагогічних працівників 3.0»

«Атестація педагогічних працівників 3.0»
1 вересня 2023 р. набуло чинності нове Положення про атестацію педагогічних працівників. Тому наразі важливою є системна підготовка до процедури атестації у розрізі нових вимог законодавства.
Харківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України було проведено серію семінарів з питань організації та проведення атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році. До даних семінарів запрошувалися голови територіальних організацій профспілки та первинних профспілкових організацій закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, та керівники закладів, управлінь (відділів) освіти й спеціалісти, відповідальні за атестацію педагогічних працівників.
Разом з тим, з метою розкриття особливостей практичного застосування нового Положення для більшого загалу педагогічних працівників, Центром культури, науки та мистецтва «Харківський будинок вчених» та Громадською організацією «Надихай» було організовано вебінар «Атестація педагогічних працівників 3.0» за участі консультанта соціально-економічного захисту Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Олени Пилипенко. До роботи вебінару долучилася також заступниця директора з виховної роботи ХФКС Наталія МОШЕНСЬКА.
Із записом вебінару можна ознайомитися за посиланням: https://youtu.be/uMQqvufEIeA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"