тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

АНОНС: 25 жовтня 2024 р. – Радіодиктант національної єдності

АНОНС: 25 жовтня 2024 р. – Радіодиктант національної єдності

У пʼятницю, 25 жовтня 2024 р. об 11:00, запрошуємо долучитися до ініціативи – написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, який традиційно проходить у День української писемності та мови.

Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності було започатковано командою Українського Радіо у 2000 р. задля єднання навколо мови. Щорічне проведення Радіодиктанту перетворило його у найбільший україномовний флешмоб, який об’єднує українців і знавців української мови у всьому світі.

Радіодиктант транслюватиметься на всіх платформах Суспільного – телебаченні, радіо та диджиталі:

  • на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура;
  • наживо в етері телеканалу та на сайті Суспільне Культура;
  • на YouTube-каналі Українського Радіо;
  • на Facebook-сторінках Суспільного.

Радіодиктант можна писати як вдома, так і в різних місцях. Щороку українські книгарні, заклади культури, освітні центри, підприємства та багато спільно долучаються до радіодиктанту та пишуть його разом. Тож стежте за новинами міста, або ж організовуйте такий простір самостійно, запросивши доєднатися друзів, рідних, колег.

Радіодиктант – це те, що обʼєднує усіх, а тому, де б ви не були, ви завжди можете долучитися до цієї традиції та відчути себе частиною великої української спільноти.

Цього року авторкою Радіодиктанту національної єдності стане Оксана ЗАБУЖКО, українська письменниця та есеїстка. Читатиме Радіодиктант поет, нині військовий, Павло ВИШЕБАБА.

ХФКС закликає: знаходь безпечне місце, аркуш паперу і ручку та долучайся до ініціативи! Доводимо разом, що українці – нація культурних і освічених людей!


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"