тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Зустріч з психологом, міжнародним експертом по роботі з травмою та посттравмою у дітей та підлітків

 Зустріч з психологом, міжнародним експертом по роботі з травмою та посттравмою у дітей та підлітків
На виконання розпорядження Міністерства Освіти і Науки України Державної установи «Науково - методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (Науково - методичний центр ВФПО), 07.03.2024р. з метою формування у студентської молоді мотивації до читання як психотерапевтичного методу, у дистанційному форматі відбулася зустріч студентських колективів ХФКС з експертом - психологом Дафною Максимов Шарон, міжнародним експертом по роботі з травмою та посттравмою у дітей та підлітків, керівником міжнародного проєкту Хібукі-терапія, Благодійних реабілітаційних центрів допомоги дітям та сім’ї KinderVelt, здобувачем PhD з психології кафедри ПУ ЦІПО ДЗВО «УМО» (Ізраїль).
В заході взяли участь: практичний психолог ХФКС Людмила ШЕВЧЕНКО, куратори студентських колективів - викладач вищої категорії Олена БИКОВА, викладач вищої категорії Лілія ЧІВУРІНА, а також колектив виховної частини.
Під час зустрічі експерт - психолог Дафна Максимов Шарон ознайомила присутніх з одним із методів психотерапії, який використовує художні тексти для рішення різних життєвих труднощів - бібліотерапією. Учасники дізналися:
  • як обирати книжки, які підіймають настрій, зміцнюють впевненість у собі, розширюють кругозір;
  • які читати книжки, щоб покращити стосунки, розвинути мислення та уяву, сформувати цінності та навички;
  • як аналізувати книжки, щоб виявити та подолати свої слабкі сторони, знайти рішення у складних ситуаціях, навчитись справлятися зі стресом та емоціями.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"