тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ: «МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»

СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ: «МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»
29 квітня 2024 року у Харківському фаховому коледжі спорту відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Моя професія – моє майбутнє». Спікером конференції була Вероніка КАРПЕНКО, викладачка вибіркової навчальної дисципліни «Комп’ютерна техніка та спортивна метрологія». У конференції приймали участь здобувачі освіти 1-2 курсу та учні 11-х класів структурного підрозділу ХФКС - ліцею спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів, із специфічними умовами навчання. На конференції були присутні заступниця директора з навчально-методичної роботи Олена ФЕДУНОВА, директор Комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» Харківської міської ради Юрій АНДРУСЕНКО, методистка навчальної частини Галина ДУСЬ, голови циклових комісій Олена БИКОВА та Лілія ЧІВУРІНА.
На початку конференції зі вступним словом виступила Вероніка КАРПЕНКО, яка зазначила, що кожен з нас обирає ту професію, яка йому найбільше подобається і в якій можна реалізувати себе. Цей вибір є важливим кроком у житті кожної людини.
Юрій АНДРУСЕНКО, представив Комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» Харківської міської ради в якому працює. Присутнім продемонстровано відеоролик «Оглядова онлайн-екскурсія КЗ «ДЮСШ № 1 Харківської міської ради», у якому розповідалось про шість відділень з видів спорту, які функціонують у спортивній школі, а саме, це – відділення футболу, художньої гімнастики, сумо, вільної боротьби, гандболу, стрибків акробатичних на доріжці, де працюють досвідчені тренери-викладачі, а вихованці приймають участь у змаганнях різних рівнів. У наступному навчальному році, здобувачі освіти ІІІ курсу ХФКС будуть проходити тренерську практику у вищезазначеній установі.
Далі з виступом-розʹясненням виступила Галина ДУСЬ, яка розповіла про класифікатор професій спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».
З цікавими та змістовними презентаціями виступили здобувачі освіти Коледжу, які поділилися своїм досвідом у спортивній кар’єрі, досягненнями та звичайно ж планами на майбутнє:
Андрій СЕРГІЙЧУК, відділення волейболу, тема презентації «Моє становлення у спорті»; Павло ТОРЯНИК, відділення греко-римської боротьби, тема презентації «Моя спортивна біографія»; Марія ТИМОФЄЄВА, відділення тхеквондо-ВТФ, тема презентації «Моя спортивна кар’єра»; Денис РАДЧЕНКО, відділення волейболу, тема презентації «Волейбол у моєму житті»; Олександр ВИСОКОС, відділення водного поло, підготував виступ «Водне поло, мої досягнення».
Вперше в цьому році до роботи студентської конференції було залучено учнів 11-А класу ліцею спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів, із специфічними умовами навчання. Це Андрій МАЛЬЧЕВ, тема презентації «Хто може бути тренером»; Анастасія МИХАЛЬЧУК, тема презентації «Легка атлетика та тренерство у моєму житті»; Марія ВЕРЕТЕЛЬНИК, тема презентації «Професійна орієнтація здобувачів спортивного коледжу»; Даниїл БРУСОВ, підготував виступ «Різносторонність велоспорту».
Не дивлячись на всі труднощі, які доводиться переживати спортсменам, всі продовжують тренуватись, змагатись, навчатись хоча більша частина здобувачів тимчасово проживають за кордоном. Хочеться побажати здобувачам наступне: «Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх, ви повинні працювати. Працювати багато, наполегливо, постійно — це шлях до вдосконалення і максимального результату». (Джон Паттерсон).

До зустрічі в наступному навчальному році!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"