тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ЖИТТЯ ВРЯТУЄ ОБІЗНАНІСТЬ!» (про COVID-19)

«ЖИТТЯ ВРЯТУЄ ОБІЗНАНІСТЬ!» (про COVID-19)

Освітянська спільнота Харківського фахового коледжу спорту завжди турбується про свою громаду: здобувачів освіти, співробітників, батьків: допомагає в розв’язанні будь-яких питань, консультує, і найголовніше, дбає про збереження нашого спільного здоров’я. Ситуація, в якій опинився весь світ у звʼязку з пандемією, викликаною поширенням коронавірусної інфекції, є значним викликом для суспільства й вимагає свідомого ставлення кожного громадянина.

Так, вихователями Морозовою С.В. та Школьною Г.А. для вихованців коледжу була проведена виховна година-розʼяснення «Наш організм – фортеця!». Метою заходу було: поповнити знання дітей про захворювання на коронавірус та шляхи поширення вірусу; дати пояснення таким термінам як «самоізоляція», «карантин»; ознайомити з новими правилами поведінки в умовах карантину та пояснити їх; актуалізувати знання правил респіраторної гігієни та особливостей життя в період пандемії; надати інформацію щодо психологічної допомоги за умови тривожного стану через пандемію та ознайомити з алгоритмом дій; навчити учнів розрізняти правдиву інформацію та міфи про COVID-19; виховувати почуття відповідальності та свідомого ставлення до власного здоров’я та здоровʼя оточуючих.

Під час спілкування з учнями була опрацьована пам’ятка профілактики інфікування та поширення коронавірусу, змодельовані можливі життєві ситуації та розглянуті такі питання:

  • Як знизити ризик інфікування?
  • Як захистити інших від інфікування?
  • Чи варто надягати медичну маску та коли її використання необхідне?
  • Як правильно надягати, використовувати та утилізувати маску?
  • Як залишитися здоровим під час подорожі?
  • Безпека харчових продуктів.
  • Важливість профілактичної вакцинації.

Знати про коронавірус якомога більше – означає захистити від захворювання і себе, і своїх близьких. В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими.

Знання правил безпеки – запорука здоров’я!

Памʼятаймо! Сьогодні наше особисте життя та здоровʼя як ні коли залежить від нашої колективної відповідальності!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"