тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Водне поло. Харківські ватерполісти в Італії

Водне поло. Харківські ватерполісти в Італії
Несподівано побачити на сторінках італійської преси знайомі обличчя українських спортсменів, де описується доля хлопців, яким довелося пережити жах війни.
А саме, мова їде за Юрія ЧЕЧОТКІНА - вихованця Харківського фахового коледжу спорту, відділення водного поло та Олега СІЛЮКОВА - спортсмена СДЮШОР МС Я. Клочкової, Харківської ватерпольної школи.
На шляху хлопців до безпечного місця, зустрічалися чуйні люди, відчувалася підтримка не байдужих людей.
Юра та Олег, потрапивши в італійське місто Piacenza, регіону Емілія-Романья, до італійського спортивного клубу "PIACENZA PALLANUOTO - 2018", потоваришували з однолітками ватерпольної команди, які допомагають вивчати італійську мову для зручного спілкування, також італійські друзі намагаються підтримувати позитивний настрій українських хлопців.
У газетній статті було відмічено, що хлопці слідкують за навчальним процесом у своєї української школи через інтернет-ресурси, приєднуючись кожного дня до онлайн уроків з 9.00 до 15.00
За рік перебування в європейському ватерпольному клубі, хлопці продовжують отримувати великий ігровий досвід, беручи участь у змагальних раундах чемпіонату Італії.
У спортивному клубі "PIACENZA PALLANUOTO - 2018", у складі ватерпольної команди серед гравців U-16, U-18, Юрій ЧЕЧОТКІН, грає чемпіонат Promozione на позиції воротаря.
Італійські тренери вважають Юру талановитим спортсменом і пророкують йому цікаве спортивне майбутнє у водному поло.
Олег СІЛЮКОВ, в ігровому амплуа нападника, грає за команди U-16, U-18, бере участь в ігрових зустрічах до 16 років, з метою відбору до збірної Італії, організованого Ломбардійським комітетом.
Вчителі ХФКС, відділення водного поло, Юрія ЧЕЧОТКІНА (Бєлєвцов В. І., Вишневська С. В.) та Олега СІЛЮКОВА (Головкін Т. Є.), незважаючи на віддаленість, завжди знаходяться на зв'язку з вихованцями, вони пишаються своїми підопічними, які гідно представляють український спорт та харківську ватерпольну спортивну школу.
Тренерський склад харківської ватерпольної спортивної школи висловлюють щиру подяку за допомогу і підтримку тренерів, які безпосередньо брали участь в евакуації до безпечних міст перебування харківських ватерполістів та ватерполістів з інших східних регіонів.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"