тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ВКЛОНИСЯ, МІЙ ТРАВНЮ, ВИСОКИМ МОГИЛАМ ...» (до 9 травня – Дня Перемоги)

«ВКЛОНИСЯ, МІЙ ТРАВНЮ, ВИСОКИМ МОГИЛАМ ...» (до 9 травня – Дня Перемоги)

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у запеклій війні. Не щезне в памʼяті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Мільйонам людей назавжди запам’яталися важкі дні Другої світової війни. Чорною тінню ворожої навали, димом пожеж, смертю і руїнами звалились вони на нас. Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті. Ми пам’ятаємо тих, хто не повернувся з поля бою в далекому 45-му році, ми вклоняємося нашим славним воїнам.

До Дня Перемоги вихователями Амеліною З.І., Бутенко О.М. та Морозовою С.В. для здобувачів освіти ХФКС була проведена виховна година-реквієм «Ми памʼятаємо! Ми пишаємося!». Метою заходу було: знайомство з героїчними сторінками історії нашої країни, формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його героїчного минулого, виховання почуття громадянськості, любові до рідної землі, формування у вихованців полікультурної та інформаційної компетентностей.

9 Травня – день памʼятний і скорботний. Покладімо квіти до могил, в молитві помʼянімо всіх, хто не повернувся з тієї проклятої для всього світу війни!

Єдині нев’янучі вінки – це вінки нашої Пам’яті. Вічна Пам’ять тим, хто впав на полі битви!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"