тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ВИБІР Є ЗАВЖДИ У КОЖНОГО З НАС!»

«ВИБІР Є ЗАВЖДИ У КОЖНОГО З НАС!»

«Життя саме по собі – ні благо, ні зло; воно вмістилище і блага, і зла, дивлячись по тому, на що ви самі його перетворите» (М. Монтень).

Результати досліджень свідчать про те, що багато людей набувають шкідливих звичок (тютюнопаління, вживання алкоголю та наркотичних речовин) у підлітковому віці. Тиск з боку товаришів і бажання бути схожим на дорослих спонукають багатьох підлітків до паління та вживання спиртних напоїв. Ці згубні звички важко перебороти, оскільки тютюновий дим містить нікотин, який спричиняє наркотичну залежність у людини, що палить, а алкоголь – ефірні олії.

У ХФКС значну увагу приділяють проведенню превентивної роботи щодо попередження наркотичної та інших видів залежностей у вихованців. Так, вихователем Колеснік І.С. для вихованців коледжу була проведена виховна година – диспут «Про шкоду паління та алкоголізму». Метою заходу було: пропагувати здоровий спосіб життя, викликати в учнів негативне ставлення до вживання наркотиків, алкоголю та паління, які завдають великої шкоди здоров’ю людини, формувати вміння сприймати оцінку своїх учинків іншими і наводити приклади такої оцінки, розвивати логічне мислення, вміння та навички міркування, свідоме ставлення до здобуття знань, вміння знаходити вихід із нестандартної ситуації, виховувати почуття відповідальності за свої вчинки, уміння самооцінювати їх, спонукати дітей до роздумів: вибір залежить від тебе самого.

Спортивна спільнота ХФКС закликає:

Живіть здоровим життям! Дайте змогу вашим дітям народитись здоровими і щасливими!

Обирай спорт!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"