тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«УРОК ЗДОРОВʼЯ: ЗНАТИ ПРО КОРОНАВІРУС ЯКОМОГА БІЛЬШЕ – ЗАХИСТИТИ ВІД ЗАХВОРЮВАННЯ СЕБЕ І СВОЇХ БЛИЗЬКИХ»

«УРОК ЗДОРОВʼЯ: ЗНАТИ ПРО КОРОНАВІРУС ЯКОМОГА БІЛЬШЕ – ЗАХИСТИТИ ВІД ЗАХВОРЮВАННЯ СЕБЕ І СВОЇХ БЛИЗЬКИХ»

Знати про коронавірус якомога більше – означає захистити від захворювання і себе, і своїх близьких. В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими. Сьогодні, як ніколи, нам потрібно «озброювати» знаннями про COVID-19 та пандемію підростаюче покоління, аби системно протидіяти поширенню хвороби. Наша обізнаність «не на руку» новому типу коронавірусу, тоді як паніка та розпач – його союзники.

Зараз, коли люди в усьому світі говорять про запобіжні заходи, щоб захистити себе, свої родини та громади від коронавірусу, важливо, щоб діти могли продовжувати навчатися, і цей процес відбувався у середовищі доброзичливому, шанобливому, інклюзивному та дружньому до всіх. Заклади освіти, педагоги мають у цьому ключову роль. Необхідно надавати достовірну інформацію та науково-обґрунтовані факти про коронавірус для того, щоб зменшити страхи та занепокоєність дітей через хворобу, а також підтримувати здатність учнів долати вторинні ефекти розповсюдження вірусу на їхні життя.

Педагоги ХФКС повсякчасно піклуються про безпеку та здоровʼя наших вихованців. Щоб сформувати розуміння, у чому підступність коронавірусу, та переконати в доцільності карантинних заходів і дотриманні правил особистої гігієни, вихователями Амеліною З.І. та Чеглоковою Л.І. був проведений виховний захід – урок здоровʼя «SARS-CoV-2 – підступний ворог: краще попередити, ніж лікувати».

Під час уроку учнів ознайомили зі шляхами передачі інфекції, надали практичних порад, як діяти під час пандемії нового коронавірусу та як вберегти себе. Діти дізналися більше про COVID-19, розглянули разом з педагогами важливість соціальної дистанції та правил особистої гігієни через призму наукових знань.

Пам’ятаймо: у боротьбі із хворобою від кожного з нас залежить дуже багато!

Дотримуйтеся правил гігієни та підтримуйте одне одного!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"