тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

«ШКІЛЬНЕ ДИТИНСТВО ВАЛЬСОМ ВІДЛІТАЄ» (Випуск 2021)

«ШКІЛЬНЕ ДИТИНСТВО ВАЛЬСОМ ВІДЛІТАЄ» (Випуск 2021)

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Тільки вчора останнім акордом шкільної симфонії відлунали екзамени ЗНО. Залишилися позаду і казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, і виснажливі тренування, і відповідальні змагання. Все це – позаду. А попереду – самостійне життя.

23 червня – незвичайний і урочистий день – день вдячності, приємних спогадів і родинного єднання. Адже сьогодні ми всі разом перегортаємо останню сторінку захоплюючої шкільної повісті. Повісті про навчання і спорт, про дружбу і кохання, про творчість і успіх. Повісті, головними героями якої була вся спортивна родина коледжу і яку всі ми писали впродовж років навчання. Саме сьогодні прощаються із рідною школою випускники 2021 року. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка у шкільному дворі. Подвір’я школи майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Педагоги, випускники, батьки зібралися сьогодні на традиційне свято випускників.

Сьогодні, 23-ого червня, свято вручення документів про освіту нашим випускникам співпало з річницею створення Міжнародного Олімпійського комітету. Символічно, що саме сьогодні стартує зворотній відлік – місяць до відкриття Ігор ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо. Для нашого закладу ця подія має велике значення, адже саме наші випускники протягом багатьох років створюють сучасну олімпійську історію України. З цієї нагоди під час урочистостей у закладі був піднятий Олімпійський Прапор.

Також приводом для гордості було нагородження переможця у номінації «Кращий спортсмен місяця» за квітень 2021 року.

Хвилюючим був цей день не лише для дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено бʼється серце,а то і зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їхні пташенята.

Дорогі наші випускники! Ідіть по життю красиво і впевнено, даруйте людям світло і радість, ніколи не забувайте своїх наставників, шануйте батьків, виправдовуйте їхні надії і сподівання! Вірте у завтрашній день, власні сили, будьте цілеспрямованими, рухайтеся вперед і не зупиняйтеся на досягнутому, ставте перед собою найсміливіші завдання і втілюйте їх в життя!

Щасливої вам дороги!

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"