тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Семінар «Попередження насильства в закладах освіти: загальношкільний підхід» (продовженя)

Семінар «Попередження насильства в закладах освіти: загальношкільний підхід» (продовженя)

14 червня 2021 р. заступник директора з виховної роботи Мошенська Н.В. та методист виховної частини Андрієвська Н.Г. взяли участь у другому семінарі «Попередження насильства в закладах освіти: загальношкільний підхід», організованому Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя спільно з кафедрою виховання й розвитку особистості КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», за участі Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї», який проходив з використанням сервісу відеотелефонного звʼязку «Google Meet».


Під час семінару заклади освіти Харківської області ділилися досвідом та презентували власні організаційні та виховні заходи з проблематики. Також обговорювалися алгоритми дій керівництва та персоналу закладу освіти щодо реагування на факти насильства й надання допомоги тим, хто зазнав насильства, вчинив його або став свідком.

У ході вебінару була звернута увага на оновлений посібник «Попередження насильства у закладах освіти», розроблений Фодом за підтримки IITE ЮНЕСКО. Посібник схвалено для використання у закладах загальної середньої освіти за висновком комісії з психології та педагогіки науково-методичної ради МОН України (лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 04 вересня 2020 року №22.1/12-Г-768).

У публікації представлені організаційні та виховні заходи, а також алгоритми дій керівництва та персоналу закладу освіти щодо реагування на факти насильства й надання допомоги тим, хто зазнав насильства, вчинив його або став свідком.

Посібник попередження насильства в закладах освіти

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"