тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Проведення щорічного проєкту ІХ «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» ГО «Let’s do it, Ukraine» (ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН)

Проведення щорічного проєкту ІХ «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку» ГО «Let’s do it, Ukraine» (ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН)

Голова Правління ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН» Юлія МАРХЕЛЬ інформує про проведення щорічного проєкту ІХ «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», а саме:
29-30 березня 2023 року за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Українського державного центру позашкільної освіти та обласних державних адміністрацій відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновленні України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності. Цьогорічний форум має тему «Залучення молоді до відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік».
Подія обʼєднує тисячу спікерів, відбуватиметься онлайн в Zoom із трансляцією на офіційній фейсбук-сторінці організаторів https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco
Форум відбудеться у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей матиме окрему кімнату для зустрічі із трансляцією на фейсбук, де учасники зможуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятись досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій. Підписуйтесь та активно долучайтесь.
Реєстрація за посиланням https://letsdoitukraine.org/2023/02/all-ukrainian-forum-of-interaction-anddevelopment до 17 березня 2023 року включно.
Реєстрація на участь з вітальним словом та виступом 29 березня 2023 року з 10:00 до 11:00 за посиланням http://surl.li/fbxyg до 17 березня 2023 року включно.
Додаткова акредитація телефоном. Контактні особи: http://surl.li/fcuui 
                                                                                         тел.: +380930307303
                                                                                         Marhel.julia@gmail.com
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ РУХ «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН»
01001, Україна, Київ1, а/с В525
letsdoitukraineinfo@gmail.com
www.letsdoitukraine.org 
Список акредитованих спікерів та порядок виступів буде опубліковано 21 березня в новинах на сайті www.letsdoitukraine.org
Приєднуйтеся до Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, активно долучайтесь до прямої трансляції на сторінці www.facebook.com/letsdoitukraineeco


Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"