тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Про організаційні заходи в закладі освіти в умовах карантинних обмежень, спричинених поширенням коронаврусу COVID-19

Про організаційні заходи в закладі освіти в умовах карантинних обмежень, спричинених поширенням коронаврусу COVID-19

26 квітня 2021 року заступником директора з виховної роботи Мошенською Н.В. для співробітників виховної частини, практичного психолога ХФКС були проведені роз’яснення та інструктаж щодо заходів профілактики, реагування на виявлені симптоми коронавірусної хвороби, а також дій у випадку захворювання. Додатково обговорювалися питання з кампанії по вакцинації проти COVID-19, зазначено важливість превентивних заходів у боротьбі із захворюванням.

Також підбили проміжні підсумки стану виконання освітніх програм, зокрема шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладів освіти її здобувачами. Проаналізували рекомендації щодо організації дистанційного та змішаного форматів навчання в закладах освіти (МОН України).

У період пандемії важливо слідкувати не лише за фізичним здоров’ям, а й ментальним, тому звернення за практичними порадами та допомогою до психолога є актуальним для підтримки психологічної рівноваги.

Під час карантину загрозу може становити не лише вірус, а й цілком безпечне, на перший погляд, перебування вдома. Адже діти і підлітки нестачу реального спілкування компенсують тривалішим використанням гаджетів. У той же час в їхньому онлайн-житті можуть відбуватися небезпечні події. Тому фізична присутність дитини поряд не повинна впливати на пильність дорослих. Окремої уваги педагоги приділили питанню цифрової безпеки та інфогігієні в умовах сьогодення.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"