тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Оперативна робоча нарада у ХФКС

Оперативна робоча нарада у ХФКС
16 березня 2023 р. у ХФКС проходила оперативна робоча нарада за участю представників кожного структурного підрозділу коледжу.
Під час зустрічі обговорювалися наступні питання:
1. Атестація педагогічних працівників коледжу.
2. Перспективи кадрового забезпечення на 2023-2024 навчальний рік.
3. Фінансова дисципліна, штатний розпис на 01.01.2023 р..
4. Матеріально-технічне забезпечення закладу, пошкодження, потреби у проведенні ремонтних робіт.
5. Різне.
Заступник директора з навчальної роботи Сергій СУХАРЕВ проінформував присутніх про стан підготовки до процедури атестації педагогічних працівників коледжу.
Методисти спортивних відділень Марія СОВА, Ірина ВОРОПАЙ, Ірина ГЕВЛІЧ та Ольга ФРОЛОВА звітували про стан вивчення досвіду роботи та стан підготовки відповідної документації до атестації учителів зі спорту по відділеннях.
Членами атестаційної комісії коледжу було погоджено проведення засідання атестаційної комісії у змішаному форматі: очно для тих працівників, які зможуть бути присутні через територіальну доступність, та дистанційно, з використанням комунікаційної технології «Zoom», для працівників, які працюють віддалено та знаходяться за межами міста та регіону. Директор коледжу Ігор ПРИХОДЬКО наголосив, що у будь-якому випадку всі співробітники повинні дбати про власну безпеку та уважати на зовнішні обставини безпеки, формуючи відповідний алгоритм поведінки.
Заступник директора з АГР Олег МИРОШНІКОВ окреслив поточний стан матеріально-технічної бази коледжу та зазначив потреби у проведенні ремонтних робіт.
Головний бухгалтер ХФКС Ніна ПОЛНІКОВА ознайомила присутніх з основними аспектами фінансової дисципліни на поточний навчальний рік, окреслила перспективи на наступний, зазначила штатний розпис станом на 01.01.2023 р..
Заступник директора з виховної роботи Наталія МОШЕНСЬКА звітувала про роботу виховної частини коледжу під час дії воєнного стану. Підкреслила необхідність ретельного контролю статусних осіб з числа контингенту учнів коледжу для надання, у разі потреби, інформативної допомоги по вирішенню проблемних питань в умовах важких життєвих обставин.
Директор коледжу Ігор ПРИХОДЬКО підбив підсумки спільного бачення колективу закладу перспектив та плану роботи на наступний навчальний рік.
 
 
 

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"