тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

Онлайн-курс для педагогів «Практикум з розвитку мʼяких навичок»

Онлайн-курс для педагогів «Практикум з розвитку мʼяких навичок»
Враховуючи потребу розвитку універсальних компетентностей, у рамках програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України», за підтримки Міністерства освіти і науки України та Фонду міжнародної солідарності (Польща) для педагогів створено онлайн-курс «Практикум з розвитку мʼяких навичок». Ці навички є поєднанням індивідуальних якостей особистості, її поведінкових і соціальних установок.
Практикум містить опис 72 занять. Зокрема, у програмі є практичні вправи, ділові ігри, сценарії групових занять, що допомагають сформувати окрему навичку.
Даний онлайн-курс розміщено на платформі «Професійна освіта онлайн» (режим доступу: https://profosvita.online ) в категорії «Ключові компетентності» за посиланням: http://surl.li/etrty
Промовідео курсу розміщено за посиланням: http://surl.li/fgpfh
Увага: педагоги, які є користувачами платформи дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн», не потребують повторної реєстрації. Вхід на платформу «Професійна освіта онлайн» доступний за тим самим логіном/паролем.
Додаткова інформація:
Анна Бондар, проєктна менеджерка зі змісту дистанційної освіти Команди підтримки реформ МОН, e-mail: anna.bondarvet@gmail.com, тел.: +38 097 919 82 13

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"