тел./ факс (057) 763-21-51     |    61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3     |  e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua
Харківський фаховий коледж спорту
Харківський фаховий коледж спорту

Новини

ЧІТКІ ОРІЄНТИРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬГО ВИЗНАЧЕНІ

ЧІТКІ ОРІЄНТИРИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬГО ВИЗНАЧЕНІ

Неможливо уявити собі розвиток будь-якої справи без визначення чітких орієнтирів просування до накресленої мети. Так, для ознайомлення з роботою училища 2 червня 2021 р. до ХДВУФК №1 з дружнім візитом завітали шановні гості – керівники Харківської обласної державної адміністрації: заступник голови ХОДА Роман Семенуха, директор Департаменту науки і освіти ХОДА Анжеліка Крутова, радник голови ХОДА зі спорту Сергій Чебишев, начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА Костянтин Ананченко, начальник відділу дошкільної освіти, інклюзивного навчання та закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування управління освіти Департаменту Ірина Счастна.

Символічно, що цей візит відбувся напередодні відкриття Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо. Дуже приємно і важливо, що українська держава опікується професійною підготовкою спортсменів, запровадженням олімпійських цінностей у життя сучасної молоді.

Виконуючий обов’язки директора училища Ігор Приходько разом з адміністрацією ознайомив гостей із навчально-матеріальною базою закладу, зі специфікою та умовами професійної спортивної, загальноосвітньої та курсової підготовки вихованців, умовами проживання спортсменів у гуртожитках. Присутні відвідали медико-відновлювальний центр, де ознайомилися із сучасним обладнанням для відновлювання та реабілітації спортсменів: апаратами для механічної терапії верхніх та нижніх кінцівок, приладами імпульсної низькочастотної магнітотерапії та електротерапії, негатоскопом медичним, приладом для сухого витягування хребта, приладом електротерапії, системою стрес-тесту – біговою доріжкою (тредмілом), їдальню, навчальні кабінети, оглянули тренувальні зали та майданчики, ознайомилися з досвідом роботи колективу, а також із досягненнями педагогічного складу та здобувачів освіти у Залі спортивної слави.

Сторони визначили напрямки подальшої співпраці. Наприкінці зустрічі Роман Семенуха висловив переконання, що в такі непрості часи колектив училища має докласти всіх зусиль задля досягнення спільних цілей у вихованні та навчанні спортивної молоді, і в цьому може розраховувати на підтримку обласного керівництва. Відмітив готовність робочого колективу до діалогу і співпраці, зазначивши, що команда однодумців може бути прикладом відповідального ставлення до дорученої державою справи.

Наша адреса

61070, м. Харків, вул. Фронтова, 3
e-mail: hdvufk1@vnzkh.org.ua    

Подзвонити нам

(057) 763-21-51
ХФСПК © 2014-2021
Сайт создан "G-Studio"